Έμπνευση

Δημιουργία, Επιτυχία

Οι στόχοι της σχολής χορού Mariee-Wisemanς

Ο χορός είναι ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία της ζωής μας. Μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα συνδυάζοντας παράλληλα, ενέργεια και πάθος για τον χορό που μας αρέσει, με την δημιουργικότητα και την διασκέδαση που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης, διασκέδασης αλλά και εκγύμνασης του σώματος. Με την 20ετή πείρα μας, και εφόδια το κέφι και την αγάπη για αυτό που κάνουμε, σας καλούμε να μάθετε μαζί μας μπαλέτο, μοντερνο χορό, funky jazz, hip hop, latin, και ευρωπαϊκους χορούς.

Κίνηση, έκφραση, γνώση, υγεία, διασκέδαση και κοινωνικότητα συνδυάζονται αρμονικά και χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία μας στα μαθήματα και τις εκδηλώσεις που συμμετέχουμε καθημερινά.

Στόχος της Σχολής είναι να αναβαδείξει το χορό σε κορυφαία εκπαιδευτική διαδικασία και να καλλιεργήσει το ταλέντο των μαθητών με σεβασμό στη προσωπικότητά τους. Μας ενδιαφέρει ο μαθητής να βιώνει τη μάθηση ως διασκέδαση με σεβασμό στην εκπαιδευτική διαδικασία και δίνουμε έμφαση στην ασφαλή διδασκαλία και την καλή ψυχολογία του μαθητή.

Οι στόχοι μας ως γονείς και ως δάσκαλοι είναι:

  • να αποκτήσουν τα παιδιά ευρύτερα καλλιτεχνικά ερεθίσματα
  • να διευρύνουν τον πνευματικό τους ορίζοντα
  • να ασκήσουν σωστά το σώμα τους
  • να αναπτύξουν το αίσθημα της κοινωνικότητας

Η ενασχόληση με τον χορό εξασφαλίζει υγεία, ευεξία, αγωγή σώματος, ψυχής και πνεύματος, ενώ παράλληλα εκτονώνει, διασκεδάζει και χαλαρώνει. Όμως αυτό που κάνει τον χορό ένα ξεχωριστό χόμπυ είναι η έντονα κοινωνική πλευρά του που μπορεί να σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, νέους φίλους και πολλές ευχάριστες στιγμές!

H σχολή μας

Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης, διασκέδασης αλλά και εκγύμνασης του σώματος... Με την 30ετή πείρα μας, και εφόδια το κέφι και την αγάπη για αυτό που κάνουμε, σας καλούμε να μάθετε μαζί μας μπαλέτο, μοντερνο χορό, funky jazz, hip hop, latin, και ευρωπαϊκους χορούς.